Київ

В Ірпені відремонтували частину приватного сектору

522 0
На зруйнованій вулиці будують наново 30 домівок

В Ірпені на Київщині капітально відремонтували 31 приватний будинок напроти ЖК «Ірпінські Липки».  Про це повідомив голова ОВА Руслан Кравченко.

На початку вторгнення бої точилися в частині житлових кварталів міста. Один із них — приватний сектор по вулиці Багірова, де пошкодженим виявився майже кожен будинок. Понад 300 мешканців залишилися без житла.

Роботи з відновлення стартували наприкінці травня 2023 року. Вже капітально відремонтували 31 будинок, тепер вони мають уніфікований вигляд.

Будівельники замінили дахи, вікна та двері, відремонтували фасади, провели роботи з утеплення, гідроізолювали цоколі, встановили паркани.

Нині триває другий етап відновлення цього приватного сектору: заново будують 30 будинків. Їх площа — від 70 до 180 м². У 27 будинках завершили влаштування фундаментів. У чотирьох будинках вже зводять покрівлю.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!