Київ

В Ірпені з’явився літературний мурал із письменниками, які жили в місті

1067 0
До нього увійшли 14 видатних українських письменників з різних епох.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

В Ірпені презентували новий літературний мурал. Про це повідомляє пресслужба Ірпінської міськради.

До нього увійшли 14 видатних українських письменників з різних епох. Авторка муралу – художниця Катерина Ведмідь. Ініціатором його створення став автор книги «Битва за Ірпінь» Петро Щербина.

В Ірпінській міськраді нагадують, що свого часу в місті жили та творили, зокрема, Андрій Малишко, Павло Тичина, Ліна Костенко, Максим Рильський, Володимир Сосюра, Олесь Гончар. А Павло Загребельний в Ірпені написав свою «Роксолану».

Новий мурал розташований за адресою вулиця Шевченка 2-А, навпроти Ірпінської державної податкової інспекції.

Нагадаємо, на одній із будівель у центрі Ірпеня створили новий мурал «Героїв Ірпеня пам’ятатиме весь світ», який присвячений героям-захисникам міста. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!