В Іспанії суд відпустив Шарія під підписку про невиїзд

636 0
Суд відпустив його, доки Україна не подасть запит про його екстрадицію.
Анатолій Шарій

Анатолій Шарій

Суд в Іспанії відпустив проросійського блогера Анатолія Шарія, затриманого у середу, під підписку про невиїзд. Про це повідомляє El Pais, передає УП. 

Суд відпустив підозрюваного в держзраді Шарія, доки Україна не подасть запит про його екстрадицію. За інформацією видання, суддя заборонив блогеру залишати країну, в нього забрали паспорт і зобов’язали кожні 15 днів з’являтися в найближчому суді.

Ці заходи припиняють свою дію протягом місяця, якщо Київ «офіційно не подасть запит на екстрадицію». Прокуратура також просила його тимчасово звільнити.

Читайте також: В Іспанії затримали Анатолія Шарія, якого підозрюють у держзраді

Зазначимо, що правоохоронні органи затримали Анатолія Шарія в Іспанії 4 травня. В Україні його підозрюють у держзраді. Вже багато років живе в прибережному іспанському муніципалітеті Рода-де-Бера (Таррагона). 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!