В Києві горів будинок, у який раніше влучив ворожий дрон

3012 0
Жертв та постраждалих немає.
Наслідки війни в Київській області. Фото: з відкритих джерел

Наслідки війни в Київській області. Фото: з відкритих джерел

В Києві горів будинок, в який раніше влучив ворожий дрон. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в м. Києві. 

«25 грудня о 6:54 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Жилянській, 116, що у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, бійці встановили, що загоряння сталося на цокольному поверсі 5-поверхового недіючого будинку», – пояснили там. 

Читайте також: Ворог запустив по Україні майже третину закуплених іранських дронів 

Пожежу ліквідували. На місці задіяли 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 13 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, у жовтні росіяни атакували Київ іранськими дронами-камікадзе. Зокрема, влучили по житловому будинку в Шевченківському районі столиці.

Софіко Векуа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!