В Києві під час толоки вивезли понад 6 тисяч кубометрів сміття

927 0
На різних локаціях висадили понад 2,3 тисячі зелених насаджень.
Фото: КМВА

Фото: КМВА

У Києві під час загальноміської толоки вивезли понад 6 тисяч кубометрів сміття, про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Зазначається, що толока пройшла в усіх районах столиці на більш як 300 локаціях. Загалом зібрали та вивезли понад 6 тисяч кубометрів відходів. На різних локаціях висадили понад 2,3 тисячі зелених насаджень. Однак робота з озеленення міста лише починається, заявив заступник голови КМВА Петро Пантелеєв.

«Це традиційні сезонні акції з прибирання та наведення ладу в місті після зими. Зараз у Києві активно прибирають у дворах, чистять автошляхи, впорядковують парки, сквери, прибирають стихійні звалища», – сказав він.

Зкорема, сьогодні на вулиці Володимирській, біля головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка висадили алею 12-річних платанів. Дерева одразу оснастили автоматичною системою крапельного поливу аби в спекотну погоду зелені насадження мали достатньо вологи.

В КМВА закликають усіх власників, орендарів та балансоутримувачів територій продовжувати дбати про чистоту і порядок.

Нагадаємо, у зв’язку з несприятливими погодними умовами загальноміське прибирання у Львові перенесли на 11 квітня. Мешканців Львова та приєднаних громад, модульних містечок, підприємців закликають долучитися і прибрати території біля своїх будинків та приміщень. Початок о 16:00 год.
 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!