Київ

У Києві працюють вебкамери, а блогери публікують відео роботи ППО

1595 0
Багато користувачів обурилися такими діями
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У ніч на 16 травня багато блогерів опублікували в Інтернеті фото та відео ракетних обстрілів Києва, а також роботу систем ППО.

Багато користувачів обурилися такими діями і закликали українські спецслужби покарати тих, хто поширює відповідні фото та відео, тому що це може допомогти ворогу.

Особливу увагу привернуло відео колишньої дружини Юрія Чернецького, засудженого за постачання кокаїну, де можна було побачити роботу ППО.

Це відео могли побачити понад 117 тисяч підписників. Відео видалили. Однак, воно вже було розповсюджене в соціальних мережах.

Загалом, користувачі виявили близько 50 людей, які проігнорували попередження і опублікували фото та відео роботи ППО.

Крім того, користувачі були обурені тим, що в Україні все ще діють камери з онлайн-трансляцією на YouTube, через що інформація про роботу ППО може бути використана для полювання на них. Користувачі соціальних мереж жартують про те, як блогери «допомагають» ворогу.

Також варто зазначити, що відео з роботою ППО з'явилося в російських пабліках і теж викликало обурення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!