Київ

В Києві представлять мультимедійне шоу «Примаченко. Рік дракона»

549 0
Проєкт створений за творами народної художниці, якій 12 січня виповнюється 115 років від дня народження.

У Києві у Національному музеї декоративного мистецтва України представлять перше мультимедійне шоу «Примаченко. Рік дракона». Про це повідомляє пресслужба музею.

«Понад 20 картин Марії Примаченко з музейної колекції "оживуть" під супровід відомого музичного колективу "Даха Браха", а персонажі фантастичного примаченківського світу стануть рухливими та схожими на казкових героїв», — йдеться у повідомленні.

http://

Зазначається, що головна мета проєкту — популяризувати творчий спадок всесвітньовідомої художниці Марії Примаченко, особливо серед дітей та молоді. А завдяки засобами новітніх технологій зробити його ще більш сучасним, привабливим, близьким та зрозумілим навіть для найменших українців.

Відкриття мультимедійного шоу «Примаченко. Рік дракона» відбудеться 12 січня о 15.00. Вхід на презентацію вільний, зауважили музейники.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!