Київ

В Києві розпочинається опалювальний сезон

1079 0
Коли почнуть підключати до опалення житлові будинки, залежатиме від погоди
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В Києві почали підключати до опалення об'єкти соціальної інфраструктури. Тепло почали подавати в лікарні, школи і дитсадки. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

За його словами, від погоди та середньодобової температури залежатиме, коли почнуть підключати до опалення житлові будинки.

«Коли три доби середньодобова температура опускатиметься нижче +8 градусів з подальшим прогнозом на похолодання, розпочнемо підключати і комунальні будівлі. Тоді ж — за їх заявками — й будинки ОСББ, ЖБК, відомчі», — зазначив мер.

Нагадаємо, раніше Кличко повідомив, що Київ виконав всі заплановані й необхідні для старту опалювального сезону роботи з урахуванням ризиків воєнного стану.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!