Київ

В Києві судитимуть водія тролейбуса, через якого пенсіонерка зламала ногу

356 0
За даними слідства, водій мав можливість уникнути травмування пасажирки
Фото: Укріформ

Фото: Укріформ

У Києві судитимуть водія тролейбуса, через якого 76-річна пенсіонерка отримала перелом ноги. Про це повідомляє столична поліція.

Наприкінці вересня 2023 року жінка виходила із тролейбуса. Водій від'їхав від зупинки та не помітив, що в дверях салону затиснута рука пасажирки.

Правоохоронці з'ясували, що керманич декілька метрів протягнув її за тролейбусом. Коли він зупинився та відчинив двері, то пасажирка 1947 р.н. впала на асфальт і травмувала ногу. Медики діагностували у неї забої та перелом стегна.

«Водій тролейбуса мав технічну можливість уникнути цієї дорожньо-транспортної пригоди, дотримавшись відповідних пунктів ПДР та своєї посадової інструкції», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці повідомили 31-річному керманичу про підозру за ч. 1 ст. 286 ККУ. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду.

Санкція статті передбачає обмеження волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!