Київ

В Києві укриття у дитсадках вдень будуть недоступні для сторонніх осіб

647 0
Зміни стосуються виключно обʼєктів дошкільної освіти
Фото: відкриті джерела

Фото: відкриті джерела

Укриття в таких у дошкільних закладах освіти можуть використовуватися лише персоналом та дітьми. Про це повідомив керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Згідно з рішенням Ради оборони Києва та відповідно до постанови Кабінету Міністрів, від сьогодні вносяться зміни в порядок використання укриттів Фонду захисних споруд міста Києва. Зміни стосуються виключно обʼєктів дошкільної освіти», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відтепер укриття в таких закладах можуть використовуватися лише учасниками освітнього процесу — тобто персоналом та дітьми. Сторонні особи не зможуть користуватися цими укриттями.

«Ці правила діятимуть виключно під час роботи дошкільних освітніх закладів. У нічний час такими укриттями можуть користуватися всі громадяни. Такі зміни обумовлені, в першу чергу безпековими інтересами, задля захисту дітлахів», — зазначив Попко.

Нагадаємо, раніше, за рішенням Ради оборони Києва, доступ населення до облаштованих укриттів у столичних закладах освіти мав бути цілодобовим.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!