Київщину сьогодні атакували дві хвилі дронів

736 0
В області прильотів і руйнувань немає.
Дрони Shahed-136 / Фото зі сторінки Юрія Бутусова

Дрони Shahed-136 / Фото зі сторінки Юрія Бутусова

У понеділок, 17 жовтня Київську область атакували дві хвилі дронів. Руйнувань внаслідок цих атак немає.

Джерело: голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба 

«З 6:30 в Київській області була повітряна тривога, але працювала ППО. Працювали ефективно, але поки деталі розголошувати не можу. У нас в області прильотів і руйнувань немає. Ситуація спокійна, стабільна», – сказав він в ефірі телемарафону.

За словами Кулеби, було дві хвилі атаки дронами. «Була серйозна атака дронами-камікадзе. Це було дві хвилі, ніяких інших засобів атаки по Київській області зафіксовано не було», – розповів він.

Читайте також: Росіяни вивозять з Херсона до Криму майно банків та «державних» установ, – Генштаб

Нагадаємо, зранку 17 жовтня у столиці прогриміли три вибухи. Зокрема, йдеться про вибух у Шевченківському районі – в середмісті столиці. Станом на зараз внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок у Шевченківському районі Києва загинула щонайменше одна людина.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!