Київ

У Київському СІЗО показали відремонтовані коштом VIP-арештантів камери

718 0
В оновленій камері на 22 особи санвузол належним чином відокремлено від житлової зони

В державній установі «Київський слідчий ізолятор» триває ремонт камерних приміщень за гроші, які надійшли від реалізації проєкту щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов та харчування особам, узятим під варту. Про це повідомила адміністрація закладу.

Коштом підозрюваних, які сплатили за перебування у СІЗО в поліпшених умовах завершено ремонт ще однієї камери, розрахованої для тримання 22 осіб.

У камері проведено повну заміну сантехнічного та електричного обладнання, заміну вікон та дверей, санвузол належним чином відокремлено від житлової зони, встановлено додаткову примусову вентиляцію, проведено повну заміну старих меблів на сучасні, встановлено телевізійне обладнання.

Загалом за період дії проєкту щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов та харчування особам, узятим під варту проведено ремонт 29 камерних приміщень режимних корпусів та 4 житлових приміщень відділення господарської обслуги, чим поліпшено побутові умови 474 засудженим та особам, узятим під варту, крім того, проведено та наразі тривають ремонтні роботи у ряді інших приміщень установи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, СІЗО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!