В лікарні на Львівщині відкрили укриття, де можна проводити операції

906 0
Укриття устаткували усім необхідним згідно зі стандартами.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У КНП «Новояворівська лікарня імені Юрія Липи» на Львівщині відкрили оновлення укриття – у разі необхідності тут зможуть проводити операції. Про це повідомили у Львівській ОВА.

«Тут зробили поточний ремонт підвалу, встановили вентиляцію та освітлення, провели водопостачання. В оновленому укритті облаштували ще декілька санвузлів», – зазначили у повідомленні.

Читайте також: У Львові безкоштовно вакцинуватимуть дівчаток від вірусу папіломи людини

Там додають, що укриття устаткували усім необхідним згідно зі стандартами. Також в разі необхідності проведення хірургічного втручання є спеціально облаштоване місце, де можна проводити такі маніпуляції. Є декілька аварійних виходів. Також укриття оснащене пандусами, які забезпечують доступ до укриття для людей з інвалідністю.

Укриття доступне для мешканців з ближніх будинків. У разі небезпеки люди можуть убезпечити себе від обстрілів та інших небезпек.

Як з'ясувало Tvoemisto.tv, вартість переобладнання становила понад 2 млн 634 тис. гривень. Про це стало відомо з трьох тендерів, які КНП Новояворівська лікарня ім. Юрія Липи публікувала на майданчику Prozorro

Нагадаємо, що у Львові облаштують новий громадський простір з укриттям на понад 50 кв. м. 

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!