В МЗС анонсували візит до Києва когось із «головних» західних партнерів

1004 0
Раніше містом проїхав кортеж з американськими позашляховиками
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Міністерство закордонних справ повідомило, що у Києві очікується візит когось із "головних" західних партнерів України.  Про це повідомив заступник міністра закордонних справ Андрій Мельник в ефірі національного марафону новин.

«Давайте ми поки збережімо цю інтригу і не будемо забігати наперед. Я сподіваюся, що той сюрприз, який готується, що все вдасться. Адже для нас важливо, що напередодні перших роковин агресії, великомасштабної агресії, ми відчуємо і побачмо не лише підтримку на словах, не лише солідарність, але і ще більшу допомогу і так само присутність наших важливих, головних партнерів у Києві», - сказав він.

Він відмовився розповісти, кого саме чекають у столиці, попросивши "почекати, бо залишилося зовсім недовго".

Також зазначимо, що глава МЗС Дмитро Кулеба сьогодні скасував візит до Брюсселя на зустріч з міністрами закордонних справ Європи. Причиною цього рішення стали повідомлення про можливий візит високопосадовців до Києва.

 

«Я висловлюю свою вдячність Естонії за пропозицію спільних закупівель зброї та боєприпасів. Ми підтримуємо цю ініціативу та закликаємо до її втілення в життя, незважаючи на те, що не можу бути особисто присутнім на засіданні Ради ЄС на рівні глав МЗС сьогодні», - заявив Кулеба.

Нагадаємо, в цей день в Україні вшановують пам'ять Небесної сотні. Ймовірно в місті очікують високих гостей. Центр міста та проспект Берестейський, по ходу якого розташоване посольство США, перекрито. Громадський транспорт на прилеглих маршрутах затримується.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!