В неділю у Львові гонщики змагатимуться в автослаломі

2688 0
У неділю, 21 вересня, у Львові на паркінгу ТЦ «Метро» (вул. Городоцька, 300) о 15:00 відбудеться четвертий етап Чемпіонської серії автослалому.

Попередні етапи цієї серії відбулись у Тернополі, Івано-Франківську та Хмельницькому. Учасники змагатимуться у двох класах: професійні автоспортсмени та аматори, повідомили Tvoemisto.tv організатори.

Львівські гонщики претендують на перемогу в загальному заліку. Зокрема, в класі задньопривідних потенційний чемпіон – Дмитро Мінаєв, а в класі передньопривідних в боротьбу за першість може втрутитись Павло Василькевич.

Один з учасників змагань Маркіян Клименко зауважив: «Автоспорт у Львові сьогодні не є дуже популярним. І ми пробуємо дати можливість кожному потренуватись, випробувати себе».

Довідка:

Автослалом – це швидкісне маневрування по «фігурі» – трасі, розміченій фішками, яка включає повороти, так звані «змійки», розвороти на 180 градусів заднім та переднім ходом тощо. Це – змагання не у швидкості, оскільки, переважно, на трасі перебуває один автомобіль, а у водійській майстерності, точності виконання елементів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!