В озері на Львівщині втопився 24-річний чоловік. Пошуки тривали декілька днів

2797 0
Чоловік втопився під час купання на місцевому озері в селі Нежухів на Стрийщині.
Фото умовне

Фото умовне

У п'ятницю, 21 липня, водолази витягли з озера на Стрийщині тіло 24-річного чоловіка, який втопився кілька днів тому. Про це повідомила пресслужба Центральної рятувально-водолазної служби Львівщини.

Як йдеться у повідомленні, 24-річний мешканець села Нежухів кілька днів тому купався на місцевому озері разом із двома друзями. Коли двоє з чоловіків вийшли на берег, то побачили, що їхнього друга немає. Водолази кілька днів проводили пошуки на дні водойми, виявили тіло утопленика сьогодні вранці 21 липня.

Читайте також: На Львівщині в річці втопився 26-річний чоловік

«21 липня водолази аварійно-рятувальної маневреної групи з озера в с.Нежухів Стрийського району витягли тіло потерпілого гр.Ч., 1999р.н., жителя с.Нежухів та передали тіло працівникам поліції», – зазначили у рятувальній службі.

Під час відпочинку біля водойм заборонено:

  • купатися в місцях, які не визначені місцевими органами влади та не обладнані для купання людей;
  • вилазити на попереджувальні знаки, буї, бакени;
  • стрибати у воду з човнів, катерів, мостів, споруджень не призначених для цього;
  • купатися на одинці;
  • вживати спиртні напої до та під час купання;
  • допускати у воді небезпечні ігри, які пов’язані з обмеженням руху рук і ніг;
  • купання дітей без супроводу дорослих.

 

Нагадаємо, у с. Розвадів, Стрийського району під час купання втопився чоловік. До служби ДСНС у суботу, 15 липня, надійшло повідомлення, що днем раніше, близько 20:00, у річку Дністер пірнув та не виплив місцевий мешканець. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!