Львів'ян запрошують на благодійний кінопоказ у парку Франка

2931 0
Зібрані під час кінопоказу кошти підуть на організацію трансферу дитячої футбольної команди до Варшави.
фото ілюстративне: Dnepr24

фото ілюстративне: Dnepr24

У суботу, 16 червня, о 20:00, на Міському пікніку, який проходить в парку імені Івана Франка, відбудеться благодійний кінопоказ, повідомляє прес-служба ЛМР.

Львів’ян запрошують на переглянути фільму «Пеле: Народження легенди» та підтримати команду «Центру опіки сиріт», яка бере участь у VI Світовому Кубку з міні-футболу, що відбудеться у Варшаві 27-29 липня.

Також впродовж дня у парку відбудуться показові виступи спортсменів від Львівської академії фехтування та акробатики і гімнастики від Львівської ДЮСШ «Галеон».

Читайте також: У парку культури Львова відкрили сезон кінопоказів просто неба. Фото, відео

Всі охочі зможуть зіграти в велетенські шахи та познайомитись з командою «Центру Опіки Сиріт», що тренуватиметься на спортивній галявині поблизу ротонди.

На кіногалявині будуть розміщені благодійні скриньки в представників «Центру опіки сиріт». Усі зібрані кошти підуть на покриття витрат з переїзду команди до Варшави (Польща) та в зворотному напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!