Київ

В Шевченківському районі Києва організували штаб допомоги постраждалим внаслідок ракетної атаки

404 0
Кияни можуть подати заявки на відшкодування збитків від російського обстрілу за програмою «єВідновлення».

У Шевченківському районі Києва для мешканців багатоповерхівок по вулиці Нагірній та в мікрорайоні Татарка, які постраждали від ракетної атаки РФ, організували штаб з надання допомоги. Про повідомив очільник місцевої райдержадміністрації Олександр Поповцев.

Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації відкрили у школі №1 за адресою: пров. Делегатський, 1/28. Там працюють співробітники Управління соціального захисту населення Шевченківської РДА. Вони прийматимуть заяви на матеріальну допомогу від мешканців пошкоджених квартир.

Також представники Центру надання адміністративних послуг консультуватимуть киян щодо подачі заявок на відшкодування збитків від російського обстрілу за програмою "єВідновлення".

У ніч на 21 березня 2024 року Росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Сили протиповітряної оборони знищили над Київщиною усі повітряні цілі — 2 балістичні і 29 крилатих ракет, повідомили у повітряних силах ЗСУ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!