У Шевченківському районі Львова збудують два торгово-офісні центри. Фото

4354 0
Один із них на вулиці Хімічній, а інший – на Замарстинівській.
Фото ЛМР

Фото ЛМР

У Шевченківському районі Львова збудують два торгово-офісних центри: один на вулиці Хімічній 4-Д, а інший – на вулиці Замарстинівській, 41. Відповідні містобудівні умови і обмеження затвердили сьогодні, 3 грудня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

Торгово-офісний центр на вулиці Хімічній 4-Д має гранично допустиму висотність – 8,50 м, максимально допустимий відсоток забудови – 52%, а замовником на будівництво є Василь Васильович Савинець, який є мешканцем смт. Брюховичі.

Замовником будівництва на вулиці Замарстинівській, 41 є Мирослав Миронович Волошин. Об’єкт за цією адресою буде реконструйовано з надбудовою в 10,9 м. Це буде чотириповерхове офісне приміщення, зі збереженим проїздом по вулиці, але одноповерхову прибудову впритул до об’єкту ліквідують.

За даними YouControl, Мирослав Миронович Волошин є керівником приватного підприємства «Укртехпостач», яке займається виробництвом цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!