Цьогоріч облаштують дитячий майданчик біля собору святого Юра

2472 0
У Галицькій адміністрації розповіли про зміни, які чекають на мешканців району.
візуалізація: contest.com.ua

візуалізація: contest.com.ua

У Галицькому районі Львова заплановано провести ряд робіт, що покращать інфраструктуру центру міста. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

«На проспекті Свободи плануємо замінити бетонне мощення на гранітну плитку. Перша локація – біля пам’ятника Шевченка з двох сторін біля автомобільних доріг. Друга локація – це центральна алея, яка веде від пам’ятника Шевченка до статуї Діви Марії», – сказав він.

Крім цього, в районній адміністрації планують провести роботи по облаштуванню тротуарів на вулиці Коперника і облаштувати дитячий майданчик у сквері Святого Юра, проект якого обирали на всеукраїнському конкурсі. Також новий дитячий майданчик з'явиться на площі святого Теодора.

Візуалізація проекту дитячого майданчика у сквері святого Юра

Читайте також: 10 проблем центру міста, які треба вирішити, щоби Львів не втратив обличчя

«Заплановано проведення робіт по облаштуванню комфортних зупинок на вул. Дорошенка – підвищення тротуарів до рівня заїзда трамваїв, щоб люди з інвалідністю могли спокійно на візках заїжджати в трамваї», – додав він.

Нагадаємо, раніше у Львові анонсували ремонтні роботи на вулицях Братів Рогатинців, Староєврейській та на площі Коліївщини.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!