В Україні можуть подешевшати вживані автомобілі: деталі

2611 0
В Україні можуть скасувати імпортне ввізне мито на автомобілі, які були у вжитку. Таку ініціативу озвучив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
фото: kapital.kz

фото: kapital.kz

Арсеній Яценюк доручив Міністерству фінансів України, Міністерству економічного розвитку і торгівлі України і Державній фіскальній службі України підготувати проект закону щодо скасування імпортного ввізного мита на автомобілі, які були у вжитку. Про це йшлося на засіданні Уряду в середу, 6 квітня, – повідомляється на офіційному сайті Кабміну.

Глава Уряду наголосив, що відповідне рішення повинно поширюватися на всі вживані автомобілі, окрім авто походженням з Російської Федерації.

«Це буде правильний крок для того, щоби зняти навантаження на громадян, і в тому числі і збільшити можливості придбавати автомобілі», - зазначив він.

 

 

Вважаю, що скасування імпортного ввізного мита на вживані автомобілі буде правильним кроком, щоб зняти навантаження на г...

Опубліковано Арсенієм Яценюком 6 квітня 2016 р.
 

 

Відповідний законопроект, наголосив Прем'єр-міністр, має бути винесений на позачергове засідання Уряду 8 квітня для подальшого направлення до Верховної Ради України.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!