В Україні оголосили жалобу через катастрофу літака МАУ в Ірані

1592 0
Скасовано усі розважально-концертні заходи.
Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua

9 січня 2020 року в Україні оголошене днем жалоби за загиблими у катастрофі літака Міжнародних авіаліній України, що розбився 8 січня у Тегерані. Про це повідомляє Офіс президента.

Президент постановив приспустити державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Окрім того, скасовано розважально-концертні заходи, вносяться відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

Читайте також: Під Львовом розбився літак. 5 людей загинули

Нагадаємо, на борту літака рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», що виконував рейс «Тегеран – Київ» впав біля аеропорту Тегерана, перебували 11 громадян України (2 пасажири та 9 членів екіпажу), 63 – Канади, 82 – Ірану, 3 – Німеччини, 10 – Швеції, 4 – Афганістану, 3 – Великої Британії.

Додамо, що літак Boeing 737-800 NG виготовили у 2016 році й авіакомпанія отримала його безпосередньо з заводу концерну. Останнє планове технічне обслуговування літак пройшов 6 січня.

Зі Львова МАУ щодня літає до Києва, Мадрида, Болоньї, Рима та Тель-Авіва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!