В Україну прибуде протитанкова зброя з Канади

1022 0
Канада також заборонить імпорт російської нафти.
Фото умовне/ ЗС Канади

Фото умовне/ ЗС Канади

Канада надасть Україні протитанкове озброєння та модернізовані боєприпаси для підтримки її боротьби проти російського вторгнення, і заборонить імпорт російської сирої нафти, передає Європейська правда. 

«Канада й надалі підтримуватиме героїчну оборону України проти російських військових. Ми оголошуємо про свій намір заборонити весь імпорт сирої нафти з Росії, галузі, яка принесла велику користь президенту Путіну та його олігархам», – сказав прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Зазначимо, що Канада вже надіслала Україні зброю та нелетальну підтримку, а також підтримала низку санкцій, у тому числі підтримала від Росії з системи SWIFT для міжнародних банківських платежів.

Читайте також: Збройні сили України отримали сімдесят бойових літаків

Також нагадаємо, що українська армія отримала 70 бойових літаків від міжнародних партнерів. Йдеться про 56 Міг-29 (їх надали Болгарія, Польща та Словаччина) та 14 Су-25 (їх надала Болгарія). Також напередодні міністр оборони Польщі Маріуш Блащак заявив про прибуття в Україну колони польських вантажівок з боєприпасами для української армії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!