В Україні скасують роумінг із п’ятьма країнами

15265 0
Раніше скасування плати за роумінг для українців анонсували у Польщі.
Фото: technoguide.com.ua

Фото: technoguide.com.ua

До 2020 року в Україні, Молдові, Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані запрацює єдиний роумінговий простір. Про це повідомляє керівник відділу програм допомоги ЄС в Україні «Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура та навколишнє середовище» Йоганнес Баур, пише Liga.net.

Читайте також: Комітет ЄС схвалив відмову від переходу на зимовий та літній час

Після підписання договору між країнами, плату за роумінг скасують. Крім цього, Україна планує скасувати роумінг з усіма країнами Євросоюзу, але поки невідомо, коли це запрацює. Йоганнес Баур зазначає, що спершу в Україні під'єднаються до єдиної зони з країнами Східної Європи, а потім – з іншими європейськими державами.

Нагадаємо, раніше Польща анонсувала скасування роумінгу для українців, аби Україна швидше адаптувалася до європейських стандартів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!