В Україні стартувала соціальна кампанія з безпеки дорожнього руху: відео

4792 0
Національна поліція вирішила боротися з підвищеною аварійністю на дорогах. Для цього правоохоронці запустили кампанію «Мінус один. Не стань наступним». Захід такого масштабу з тематики безпеки дорожнього руху проводиться у нашій державі вперше і має винятково соціальний характер.

Всеукраїнський проект, спрямований на зниження аварійності на автодорогах, зменшення тяжкості наслідків ДТП, здійснюється в межах реалізації одного з пріоритетних напрямків діяльності Нацполіції України – забезпечення безпеки дорожнього руху, – повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Львівської області.

Також заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич зазначив, що в планах Національної поліції України – розробка аналогічної соціальної компанії щодо дотримання правил дорожньої безпеки пішоходами, велосипедистами та попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Як доповнив заступник начальника превентивної діяльності Іван Прохоренко, профілактична діяльність потребує комплексного підходу. Тож наразі, з метою зниження рівня аварійності на дорогах та вулицях населених пунктів, фахівці безпеки дорожнього руху разом з іншими представниками Нацполіції та громадськими діячами працюють над створенням нормативної бази для впровадження в Україні автоматичної фіксації порушень ПДР.

відповідні сюжети передані більшості центральних телеканалів держави. Заплановано також розміщення соціальної реклами на регіональних телеканалах, в місцях масового перебування людей, громадському транспорті тощо.

Соціальна реклама «Мінус ОДИН» – Дотримуйся правил!

Соціальна реклама «Пристебни ремені безпеки!»

Соціальна реклама «Не розмовляй за кермом!»

Соціальна реклама «Не перевищуй швидкість!»

Соціальна реклама «Не сідай п'яний за кермо»

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!