В Україні відтермінували запровадження штрафів за керування «євробляхами»

3507 1
Штрафи почнуть діяти у День Незалежності.
ілюстративне фото: 20minut.ua

ілюстративне фото: 20minut.ua

Сьогодні, 16 травня, Верховна Рада відтермінувала набуття чинності закону про запровадження штрафів за керування нерозмитненими автомобілями на 3 місяці — до 24 серпня, повідомляє Hromadske.

За словами голови комітету з питань податкової політики, депутатки Ніни Южаніної, причиною ухвалення цього рішення було скоріше виконання вимог протестувальників, які вимагали під стінами Верховної Ради продовження пільгового періоду розмитнення авто.

Читайте також: Верховна Рада визначила дату інавгурації Володимира Зеленського

Зазначимо, що закон про розмитнення авто з єврономерами набув чинності 25 листопада. До 22 лютого закінчився термін пільгового розмитнення «євроблях» (50% знижки). 24 травня в Україні мали запровадити штрафи у розмірі 8500 гривень за порушення умов розмитнення авто. За використання нерозмитненого авто у підприємницьких цілях штраф мав складати 34 тисячі гривень. За повторне порушення закону розмір штрафу зросте до 170 тисяч гривень.


Читайте також:
17 Травня, 2019 06:08
Автоевродокументы Автоевродокументы-пакет для езды по Украине, России, ЛНР, ДНР-
перезаезд-перезагон,
техосмотр,
страховка Зеленая карта,
нотариальная доверенность в том числе с правом растаможки
вписание совладельцем,
восстановление постоянного и временного техпаспорта и номерных знаков,
договор купли - продажи, купчая
справка о снятии с учета
восстановление в базе-реестре и другие документы на нерастаможенные иностранные авто из Евросоюза, Литвы, Польши, Германии и т.п. [***]://autotehosmotr.pp.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!