В Україні видали «Кримінальний кодекс» з ілюстраціями кульковою ручкою

1782 0
Кримінальний кодекс із нормативно-правового акту перетворюється на мистецький проект.
Фото видавництва "Основи"

Фото видавництва "Основи"

На Книжковому Арсеналі видавництво «Основи» презентують книгу на межі утилітарного та мистецького – «Кримінальний кодекс Українис із ілюстраціями актуального українського художника Нікіти Кравцова. 33 графічні малюнки художника кульковими ручкам, що  відображають його враження від окремих положень карного законодавства.

«Насправді, знати свої права і їх обмеження може й повинен кожен, хай навіть якщо до читання законів його привабить незвичайний дизайн подарованої кимось книжки», – зазначила авторка проекту Анна Копилова."

Оформлення видання – це кінетична графіка, виконана червоною і синьою кульковими ручками. Прийоми анімації додають внутрішнього об'єму зображуваному та створюють ефект безперервного руху.

Нікіта Кравцов (1988 р. н.) – український художник. Народився в м. Ялта. Закінчив НАОМА (2010) та продовжив навчання в аспірантурі. Учасник Art Kyiv Contemporary, бієнале сучасного мистецтва ARSENALE, арт-резиденції Бірючий, автор персональних виставок в Україні та за кордоном. Живе та працює в Парижі.

У рамках Книжкового Арсеналу відбудеться презентація книги та виставка серії робіт Нікіти Кравцова, що увійшли до видання «Кримінальний кодекс України». Відкриття та презентація книги  – 22-го квітня о 19:00 поруч із залою «Печера».

Видання здійснено за підтримки юридичної групи «Фірма».

Замовити книгу можна за посиланням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!