Україна

В Україні запрацював сайт з алгоритмом дій для поранених військових

1117 0
Міноборони запустило сторінку для поранених військових.
Умовне фото

Умовне фото

На сайті Міноборони запрацював розділ для військових, які отримали поранення – «Шлях після поранення». Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Через вкладку «Військовослужбовцям» на сайті міністерства відбувається перехід на сайт «Турбота». На сайті вказаний алгоритм дій пораненого та відповіді на питання, які виникають під час лікування, проходження військово-лікарської комісії, отримання виплат. Також на сайті є зразки рапортів та покрокові інструкції отримання виплат, протезування, отримання статусу УБД, посвідчення особи з інвалідністю тощо. Ще є «Довідник військовослужбовця після поранення», який можна завантажити.

Нагадаємо, Міноборони почало тестувати систему електронного запису до лікарів для проходження військово-лікарської комісії (ВЛК). Наразі таку функцію перевіряють у Харкові, Львові, Києві, Вінниці та Одесі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!