В Україні запустили сайт гуманітарної допомоги

1073 0
На ньому можна дізнатися, як купити, відправити і кому адресувати вантаж.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Створено сайт для гуманітарної допомоги Україні – help.gov.ua. На сайті можна дізнатися, як купити, як відправити та кому адресувати гуманітарний вантаж. Про це повідомив у зверненні президент Володимир Зеленський.

«Це – для кожного, хто хоче приєднатися. Для кожного, хто може допомогти. В Україні та світі. Щоб допомога йшла постійно, 24/7», – сказав президент.

Зеленський також зазначив, що за останні два тижні до України було доставлено понад 100 000 тонн гуманітарної допомоги. Ці вантажі швидко розподіляються через хаби для регіонів, але заявок ще більше.

Читайте також: В Україні створили координаційний штаб з доставки гуманітарної допомоги

Нагадаємо, що в Україні створили координаційний штаб по доставці гуманітарної допомоги, а також опрацьовується питання по забезпеченню допомоги громадянам України, які опинилися за кордоном після початку російської агресії.  

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!