У Львові вдруге за сьогодні повітряна тривога. Яка ситуація в країні

8337 0
Вдруге тривогу оголосили о 18.31.
Умовне фото / Getty Images

Умовне фото / Getty Images

У Львові о 18.31 год вдруге за сьогодні оголосили повітряну тривогу. Перед тим тривога пролунала також у інших областях країни. 

У Повітряних силах ЗСУ о 18.45 год повідомили, що крилаті ракети на підступах до Вінницької та Одеської областей.

 

В соцмережах повідомляють, що були вибухи у Кіровоградській області. Ймовірно, робота ППО, однак офіційного підтвердження поки немає. 

О 18.56 в Повітряних силах повідомили, що група ракет рухається вздовж кордону з Молдовою у напрямку Хмельницької області.

 

О 19.11 голова Тернопільської ОВА Володимир Труш повідомив, що ракети у повітряному просторі Тернопільської області. 

О 19.13 Максим Козицький написав, що ракети у повітряному просторі Львівської області. 

 

 

«Львівщина – в укриття! Нічого не знімайте! Не допомагайте окупантам і не додавайте роботи СБУ!», – написав Максим Козицький о 19.21 год. 

Повітряні сили ЗСУ зафіксували пуски кинджалів Х-47. Зокрема, є небезпека для Київщини, Житомира, Хмельницької та Кіровоградської областей.

Нагадаємо, вперше тривога 26 липня пролунала у Львові о 13.47 год. О 14.41 оголосили відбій повітряної тривоги. На Львівщині все було спокійно.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!