В Україні з’явиться ще один національний авіаперевізник

2510 0
Нова авіакомпанія здійснюватиме в тому числі і бюджетні перевезення.

В Україні з’явиться ще один національний авіаперевізник SkyUp. Відповідну заяву зробив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє Интерфакс-Украина.

«Я радий, що ми виконали свою обіцянку, і в четвер, 14 грудня, буде оголошено про створення національної авіакомпанії. Це буде компанія SkyUp. Сподіваюся, що переговори із ще однією авіакомпанією також завершаться успішно, і ми, можливо, будемо мати дві нові національні компанії», — сказав міністр.

Чиатйте також: МАУ змінює час закінчення онлайн-реєстрції на рейси

ТОВ «Авіакомпанія «Скайап» зареєстроване у Києві в червні 2016 року. Його керівником став відомий експерт у сфері авіації Євген Хайнацький. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!