В Україні з’явиться цілодобовий телеканал класичної музики

2163 0
У четвер, 17 березня, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про доповнення Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України телеканалом «Mezzo Live HD». Він транслюватиме класичну музику. Про це йдеться на їх офіційному сайті
фото: www.dw.com

фото: www.dw.com

Відповідне звернення до Національної ради надіслало ТОВ «Укруниверком».

Тематикою телеканалу «Mezzo Live HD», який має з’явиться на українському телеефірі, є класична музика. Канал мовить на підставі ліцензії на телевізійне мовлення СSA – Вищої Аудіовізуальної Ради Франції.

Обсяг мовлення «Mezzo Live HD» становить 24 години на добу. Мова – французька. Телеканал здійснює трансляцію з супутника Eutelsat 9a, спосіб поширення сигналу – кодований.

В ефірі телеканалу немає передач еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насилля чи жахів, фільмів, демонстрування яких заборонено на території України. Реклами у програмах телеканалу також немає.

Опублікувала Мар'яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!