В Україні з’явився додаток, який допоможе правильно сортувати сміття

3619 0
Кожен користувач додатку може відзначити точку сортування у своєму населеному пункті.
фото MacPaw

фото MacPaw

В Україні запустили безкоштовний додаток «Сортуй», де розміщена актуальна інформація про сортування сміття та поради, як зробити цей процес легшим, пише The Village Ukraine.

«Мобільний застосунок "Сортуй" допоможе відповісти на складне запитання "як утилізувати?" і, сподіваємося, наблизить до омріяних "нуль-відходів". Тепер у твоїй кишені буде надійний помічник, який швидко визначить тип сміття, розповість, як його підготувати до переробки, і врешті допоможе знайти найближчу станцію сортування», – пишуть автори додатку.

Читайте також: Як організувати сортування сміття в офісі

Також «Сортуй» сповіщає про зміни у правилах утилізації відходів і триматиме в курсі важливих новин операторів збору вторсировини. Для жителів України тут зібрано універсальні правила сортування. Кожен користувач може додавати точки сортування у своїх містах, повідомивши про них авторів додатку. Поки що карта пунктів переробки доступна лише для Києва.

Читайте також: Як сортування сміття стає нормою. Три львівські історії успіху

Розробкою займалися спеціалісти компанії MacPaw. Завантажити додаток можна на App Store та Google Play.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!