В українки в Італії діагностували коронавірус Covid-19

4908 0
Дівчина перебуває в лікарні Неаполя, куди її привезли із провінції Салерно.
Фото: Вечерний Николаев

Фото: Вечерний Николаев

В Італії діагностовано випадок зараження коронавірусом Covid-19 українки із міста Кремона. Цю інформацію підтвердили в МЗС України, пише Укрінформ.

Читайте також: «Такого в житті ми більше не побачимо», – екіпаж про повернення українців із Китаю

«У Неаполі підтвердили два випадки зараження коронавірусом, один з них – у 26-річної українки, яка працює на півночі в Кремони і їздила на південь провідати батьків у Чіленто/Салерно. Позитивний результат на коронавірус має бути остаточно підтверджений клінікою "Спаланцані" в Римі», – сказав директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Він додав, що хвора українка перебуває в інфекційному відділені лікарні «Котуньо»в Неаполі, її стан не критичний. Родичів, яких вона провідувала, помістили на карантин.

Зазначається, що дівчина була у відпустці з батьками у провінції Салерно, що не є так званою червоною зоною, де зафіксували випадки захворювання на китайський коронавірус. Утім кілька днів вона почувалась погано і батьки привезли її в місцеву лікарню в Неаполі, де тестування підтвердило Covid-19.

Зараз дівчина перебуває в ізольованій палаті під постійним наглядом, а її батьки поміщені на карантин. Так само з'ясовується, з ким дівчина контактувала і хто ще потребує медичного нагляду. Зазначається, що дівчина живе і працює в Кремоні.

Читайте також: У місцях масового перебування людей у Львові встановлять антисептики для рук

Нагадаємо, на Львівщині рекомендують обмежити масові заходи, щоб запобігти поширенню коронавірусу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!