В «Українському домі» попрощалися з керівництвом і співробітниками МВС. Фото, відео

1455 0
Станом на 13:00 із загиблими уже попрощався президент Володимир Зеленський із дружиною, іноземні посли.
фото: REUTERS

фото: REUTERS

У суботу, 21 січня, у Національному центрі «Український дім» відбувається церемонія прощання з керівництвом і співробітниками Міністерства внутрішніх справ України, які загинули при виконанні службових обов’язків. Про це повідомляє Громадське із місця події.

На церемонії прощаються із загиблими:

  • міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським;
  • першим заступником очільника МВС Євгенієм Єніним:
  • державним секретарем МВС Юрієм Лубковичем;
  • заступником керівника Патронатної служби МВС Тетяною Шутяк;
  • начальником управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, підполковником поліції Михайлом Павлушком;
  • старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрієм Маринченком;
  • провідним інспектором Департаменту комунікації МВС Миколою Анацьким.

 

Станом на 13:00 із загиблими уже попрощався президент Володимир Зеленський із дружиною, іноземні посли, керівники церкви та експрезидент Петро Порошенко.

Через прощальну церемонію вулицею Хрещатик перекрили рух транспорту, був змінений рух автобусних маршрутів № 62 та № 114. Вони відновлять звичний маршрут після закінчення церемонії. Також сьогодні о 13:00 у Ніжині на вертолітному майданчику №4 аеродрому прощатимуться з особовим складом Спеціального авіаційного загону.

Так, прощатимуться із загиблими: командиром повітряного судна – інструктором авіаційної ескадрильї Олександром Василенком, пілотом Костянтином Коваленком і бортовим механіком, прапорщиком Іваном Касьяновим.

Нагадаємо, що 18 січня у Броварах Київської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій біля дитячого садка. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів журналістам, що керівництво МВС летіло на гелікоптері у відрядження до «однієї з гарячих точок». Слідчі Служби безпеки України наразі розглядають кілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Фото: GETTY IMAGES

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!