В Україну повернули тіла ще 17 загиблих захисників

1771 0
Процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції.
Фото: Міністерство з питань реінтеграції

Фото: Міністерство з питань реінтеграції

Україна в межах чергової операції з передання тіл загиблих військових повернула ще 17 своїх загиблих захисників. Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У відомстві кажуть, що процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції. Операцію організували за співпраці уповноваженого з питань зниклих безвісти Олега Котенка та низки силових структур України.

Читайте також: До Києва доправили тіла ще 58 захисників «Азовсталі»

Нагадаємо, віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що з 24 лютого Україні вдалося повернути тіла понад 400 загиблих військовослужбовців. Вона зазначила, що тіл набагато більше, однак росія не хоче показувати своїм громадянам масове передавання загиблих.

Додамо, що 12 липня Україна повернула 30 загиблих, 19 липня — 45, а 26 липня — ще 25.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!