В Україну приїхав президент Швейцарії

878 0
Мета візиту – скласти враження про ситуацію у зв’язку з війною.
Джерело: Twitter

Джерело: Twitter

В Україну прибув з візитом президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс. Про це він повідомив у своєму Twitter, передає Європейська правда.

«Знову в Україні – через рік після мого останнього візиту. Моя мета – скласти враження про ситуацію у зв’язку з війною, гуманітарну ситуацію та підготовчу роботу до відбудови країни», – написав Кассіс.

Президент додав фото прибуття, схоже, з київського залізничного вокзалу.

Читайте також: Українські воїни за добу знищили 25 дронів, гелікоптер та 370 окупантів

Додамо, що минулого тижня Федеральна рада Швейцарії оголосила про приєднання до останніх санкцій Європейського Союзу проти росії у зв’язку із псевдореферендумами на тимчасово окупованих територіях України.

Нагадаємо, посли країн-членів Європейського Cоюзу у середу, 19 жовтня, схвалили санкції проти Ірану за його залучення до війни, яку проти України веде росія та постачання до рф безпілотників іранського виробництва.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!