В Укравтодорі показали, як ремонтують трасу Львів – Пустомити – Меденичі. Відео

8847 0
Наразі дорогу розширюють до 8,5 м та влаштовують асфальтобетонне покриття.
Фото: скрін-шот із відео

Фото: скрін-шот із відео

В Укравтодорі показали, як реконструюють трасу Львів – Пустомити – Меденичі. Замінювати дорожнє покриття тут почали у 2016 році, а до цього на дорозі лише ліквідовували аварійні ями.

Читайте також: В Україні показали, якою може бути північа об’їзна Львова. Відео

Наразі дорогу розширюють до 8,5 м та влаштовують асфальтобетонне покриття. Роботи тривають у районі Щирця та Великої Горожанки. 

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 225,4 млн гривень, із яких, наразі, виділили 170 млн гривень.

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні торік. Також до кінця цього року частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтують у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Роботи на цій траси триватимуть і наступного року, а термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» зареєстроване у Києві, а її власниками є громадяни Туреччини Онур Четіндтевіз (49,76%), Ісхан Четінджевіз (49,99%) та львів’янин Олег Фаріон (0,23%). 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!