В "Укрпошті" запрацює послуга експрес-доставки за один день по всій Україні

3284 0
З 1-го квітня "Укрпошта" вводить послугу "Прискорена пошта", згідно з якою доставка до більшості міст і населених пунктів України здійснюватиметься за один день.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

"Це буде доставка на наступний день у більшості міст України і за два дні до деяких регіонів. Це вже впроваджено в Києві, а тепер буде в усій країні",  повідомив в. о. гендиректора "Укрпошти" Ігор Смілянський, інформує "Інтерфакс-Україна"

Ігор Смілянський також розповів, що у квітні "Укрпошта" здійснить ребрендинг. "Три відомі світові компанії погодилися безкоштовно розробити для нас концепцію нового бренду. Перемогла одна з концепцій, нам нададуть її остаточний варіант у неділю і, вважаю, ми його затвердимо",  сказав він.

Читайте також: ЄБРР оголосив тендер на закупівлю обладнання для е-квитка у Львові

Ребрендинг передбачатиме новий логотип, новий слоган та колірну гаму.

За словами Смілянського, тарифи "Укрпошти" для відправлень великої маси по Києву та Україні на 30-40% нижчі за тарифи інших учасників ринку.

На сайті національного оператора поштового зв'язку вказано, що кожен клієнт, скориставшись прайсом, зможе самостійно прорахувати вартість послуги прискореної доставки.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!