Київ

В «Укрзалізниці» відреагували на схеми з квитками на потяг «Київ-Варшава»

1470 0
Скандал виник через розслідування журналістів, які з'ясували, чому на цей потяг так складно купити квитки.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

В «Укрзалізниці» відреагували на сюжет «Сніданку з 1+1», у якому йшлося про декілька схем із продажем квитків на поїзд «Київ-Варшава», який самі пасажири називають «містичним». Там запевнили, що провідника, який погодився сприяти безквитковому пасажиру проїхати за гроші вже звільнили. Крім того, з цього приводу в поліцію направили відповідну заяву правоохоронцям.

«Звільненням справа не обійдеться, адже національний перевізник також скеровує заяву до правоохоронців, щоб розібралися детально з можливим складом злочину й притягли до відповідальності. Це питання репутації компанії і десятків тисяч її співробітників, які працюють і в найскрутніших умовах, ризикуючи життями», – йдеться у повідомленні.
 
 

В «Укрзалізниці» додали, що у заяві також вказали й на схему з нібито гарантованим викупом квитка «посередником» за збільшеною вартістю.

Прокоментував інцидент керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський. Він наголосив, що реакція на нечесні дії тих, хто паплюжить репутацію компанії та її колективу, буде завжди швидкою та дієвою.

«Не для того наші колеги від Куп'янська-Вузлового до Авдіївки та Херсона ризикують життям і втрачають його, щоб забезпечити "лінії життя" для евакуації, критичних вантажів, поранених, щоб їхні ж колеги в комфорті міжнародного потягу "підбарижували" квитками», – зазначив Перцовський.

Додамо, квитки рейсом Київ-Варшава досі є найпопулярнішими серед пасажирів та офіційно продаються лише у застосунку Укрзалізниці.

Придбати їх можна кожного ранку – о 8:00 відкривається продаж на 20-й день вперед, а також повертаються в систему повернуті пасажирами квитки на інші дати.
 
Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила новий рейс з Києва до Ужгорода.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!