В управлінні охорони об’єктів культурної спадщини Львівщини – новий керівник

2447 0
Управління очолив архітектор та викладач Львівської політехніки Василь Петрик.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Управління охорони об’єктів культурної спадщини департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА очолив архітектор та викладач Львівської політехніки Василь Петрик, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: На Велику реставрацію Львівщина подала 39 об'єктів. Перелік

Вчора нового очільника уже представили депутатам профільної комісії Львівської обласної ради.
 

Довідково

Василь Петрик – уродженець Дрогобича, кандидат архітектури, доцент кафедри архітектури та реставрації Львівської політехніки. Працював науковим співробітником Регіонального науково-дослідного центру «Рятівна археологічна служба», від 2003 року – головним архітектором державного історико-культурного заповідника у Белзі. Займався проєктною та науковою діяльністю.

Працював з історико-містобудівною документацією та в галузі практичної реставрації пам’яток, архітектурно-археологічних досліджень. Багато років займався пам’яткоохоронною діяльністю, є членом Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, Українського національного комітету ICOMOS, має «бойовий» практичний досвід відстоювання пам’яток.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!