В УЦОЯО розповіли, як вступникам на магістратуру оформити запрошення на іспити

1276 0
З міркувань безпеки не публікують інформації про те, де на території України відбудуться тестування. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Сьогодні, 17 червня, в кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури розміщено запрошення.

У них зазначено дату, час (за Києвом) і місце проведення єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та/або єдиного вступного іспиту (ЄВІ), про це повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Насамперед учасники мають самостійно сформувати і, як буде змога, роздрукувати запрошення-перепустку зі свого кабінету учасника на вебсайті УЦОЯО.

«Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому», – пояснюють у відомстві.

Щодо вступників, які ще не отримали екзаменаційного листка, то їм треба особисто звернутися до приймальної комісії, де вони реєструвалися, або надіслати документи (у разі дистанційної реєстрації).

В Українському центрі оцінювання якості освіти наголошують, що з міркувань безпеки не публікують інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань.

Вступникам теж наполегливо рекомендують розголошувати цієї інформації, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Вступники, які проходитимуть ЄФВВ та/або ЄВІ за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом. Для зручності в УЦОЯО склали таблицю з даними щодо різниці в часі.

«Для допуску до пункту тестування вступник має пред’явити екзаменаційний листок, документ, на підставі якого його зареєстровано для участі у вступних випробуваннях (серію (за наявності) та номер якого зазначено в екзаменаційному листку), та запрошення-перепустку», – пояснили у відомстві.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!