Вагнерівці взяли під контроль військові об'єкти ростова і «йдуть на москву»

1934 0
Вояки Пригожина збили вже три російських вертольоти.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Очільник ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що взяв під контроль будівлю штабу, військові об'єкти, а також аеродром ростова-на-дону та збирається «йти на москву». Про це він повідомив у своєму відеозверненні.

Окрім того, вагнерівці вже збили три російських вертольоти. За словами речника російського президента пєскова, генпрокурор рф ігор краснов доповів путіну про порушену проти Пригожина кримінальну справу.

 

Тим часом російські ЗМІ повідомляють, нібито в пітері в офісі «Вагнера» проходять обшуки. У москві проводять антитерористичні заходи, спрямовані на посилення безпеки.

Додамо, що російські провайдери, ймовірно, почали блокувати доступ до новин у Google. Видання звернуло увагу на дані GlobalCheck - доступ до новин у Google близько 01:00 був у 25% користувачів у росії. Пєсков, зокрема, заявив, що путін «найближчим часом» виступить зі зверненням.

Нагадаємо, що авіація сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу противника. 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!