Валерій Залужний здійснив мрію 12-річного хлопчика, якого війна розлучила з татом

1768 0
Хлопчик зустрівся із Головнокомандувачем ЗСУ завдяки акції «Стань Святим Миколаєм».
ФОто: Олена Варфоломеєва / Facebook

ФОто: Олена Варфоломеєва / Facebook

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний здійснив мрію 12-річного Івана з Черкас, якого війна розлучила з татом. Той загадав зустрітися із головнокомандувачем і Залужний погодився.

Джерело: Департамент соціальної політики Черкаської міської ради 

Хлопчик зустрівся із Головнокомандувачем ЗСУ завдяки акції «Стань Святим Миколаєм». Мама Івана, Олена Варфоломеєва, розповіла, що кілька тижнів тому їй зателефонували з Департаменту соцполітики із запрошенням взяти участь в акції для дитини, яку війна розлучила з татом.

Читайте також: Де у Львові зустріти Святого Миколая. Локації, ціни

«Я особливо ні на що і не розраховувала. Запропонували сину написати листа з побажаннями. Моя дитина нічого не попросила, окрім аби тато знайшовся… А ще написав, що мріє про зустріч з Валерієм Залужним. Я той лист передала як є… Не збивала сина», – розповіла Олена.

Згодом жінка отримала дзвінок з повідомленням, що Головнокомандувач ЗСУ запрошує Івана на зустріч та чекає його, щоб передати від Святого Миколая подарунок.

«Учора мого сина обійняв Валерій Залужний. Обійняв так, як, мабуть, обійняв би батько. І колись Іван обов'язково покаже це фото своєму татові. Так, головна його мрія ще попереду, але сьогодні відбулося те, що дало синові найцінніше, — віру. Віру в те, що можливо все!», – пише мама хлопчика.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зібрало добірку благодійних ініціатив зі збором подарунків для дітей, що залишилися сиротами через повномасштабне вторгнення. Детальніше про волонтерські ініціативи на День Святого Миколая можна дізнатися за посиланням.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!