Політична реклама

Вартість зберігання евакуйованих авто у Львові становитиме 120 гривень

1259 0
ЛКП «Львівелектротранс» та Державне підприємство Міністерства внутрішніх справ України «Львів-Інформ-Ресурси» уклали угоду щодо евакуації транспортних засобів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху. Угода сьогодні погоджена сесією Львівської міської ради.

Відповідно до угоди, транспортні засоби, припарковані з порушенням правил дорожнього руху, евакуйовуватимуть на арештмайданчик на вул. Конюшинній, 13, інформує прес-служба Львівської міськради.

Також внесли технічні правки, які стосуються процедури вилучення автомобілів, обов’язково працівники ДАІ повинні складати протоколи про адміністративні правопорушення. Вартість зберігання вилучених транспортних засобів на майданчику буде становити 120 грн за перших 7 діб і по 20 грн за кожну наступну.

«Також ми затверджуємо перелік документів, які треба буде пред’явити для отримання вилученого автомобіля», - розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР.

приймати рішення про примусове переміщення машин будуть працівники ЛКП «Львівелектротранс» та ДАІ. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!