Вчителі із Львівщини написали для учнів 7 класу новий підручник з фізики

1564 0
Електронна версія підручника буде доступна з 9 лютого.
Умовне фото

Умовне фото

Новий підручник з фізики для учнів 7 класу написали вчителі із Львівщини. Про це повідомив очільник департаменту освіти Львівщини Олег Паска.

Над підручником працював колектив учителів-практиків міста Львова та Львівської області: Зоряна Максимович, Марія Білик, Ліана Варениця, Галина Коваль, Ольга Микитеєк, Марія Ординович, Василь Шевців.

«Збулася наша мрія! Є новий підручник з фізики для 7 класу авторства учителів фізики Львівщини! Створений підручник адаптований до рівня розуміння учнів 7 класу, вирізняється легкістю сприйняття матеріалу, цікавий, сучасний, пізнавальний, практичний та позитивний. Насичений життєвими ситуаціями, які мотивують учнів до вивчення фізики», – повідомив Олег Паска.

Читайте також: Чи закриють львівські школи на карантин через збільшення хворих на грип

З 9 лютого 2024 року електронна версія оригінал-макету підручника «Фізика. 7 клас» буде у вільному доступі в Електронній бібліотеці Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» за посиланням.

Нагадаємо, з початку березня у львівських школах можуть запровадити факультативи з інформаційної гігієни.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!