Вчителька з Львівщини стала фіналісткою конкурсу «Учитель року-2021»

7994 0
Жанна Анкушина-Король виборола перемогу у номінації «Керівник закладу освіти».
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Директорка Жовтанецького школи, що на Львівщині Жанна Анкушина-Король виборола друге місце на Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2021». Про це повідомив директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Читайте також: Без фізики та музики. Яких вчителів не вистачає у львівських школах

Зокрема, за його словами, Жанна Анкушина-Король виборола перемогу у номінації «Керівник закладу освіти».

Довідково

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – це конкурс професійної майстерності вчителів, який проводиться на державному рівні.

Завданнями конкурсу є: виявлення та підтримка талановитих педагогічних працівників, поширення кращого педагогічного досвіду; розвиток творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності; сприяння самореалізації вчителя. Щороку конкурс проводять у декількох номінаціях у три тури.

Цього року вперше конкурс «Учитель року-2021» проводили в онлайн режимі. Освітяни змагалися у номінаціях «Математика», «Українська мова та література», «Керівник закладу освіти» та «Трудове навчання».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!