Вдень тепловики Львова економитимуть на опаленні

2694 0
ЛКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до усіх споживачів. Однак, якщо впродовж дня спостерігатиметься суттєве підвищення температури, то вдень об’єкти теплопостачання працюватимуть в економному режимі, щоб уникнути перегрівів та, відповідно, менше платити за теплопостачання, інформують в ЛКП.
Фото: mareholga.livejournal

Фото: mareholga.livejournal

За два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів, повідомили tvoemisto.tv в прес-службі Львівської міської ради.

В ЛКП наголошують: якщо в будинку немає опалення або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, причину його відсутності – всередині будівлі чи окремих кімнат, тому це питання потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система знаходиться в них на балансі.

У випадку проблем з опаленням – звертатися на «гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Опалення також подається до усіх закладів освіти (школи, садочки, ВНЗ) та установ охорони здоров’я. Нагадаємо, опалювальний сезон розпочався у Львові 22 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!