Ведмежий притулок на Львівщині розпочав новий туристичний сезон

866 0
Притулок працює з середи по суботу.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Ведмежий притулок «Домажир» 1 березня розпочав новий туристичний сезон. Про це повідомило управління молоді та спорту Львівської ОВА.
 

«Ведмежий притулок – це не лише місце, де проживають врятовані ведмеді, а й великий освітній та відпочинковий простір. Для відвідувачів збудована зручна інфраструктура із паркінгом для автомобілів та велосипедів. На території притулку працює кафе «Мед та Ягода» з альтанками, де ви зможете скуштувати страви локальної кухні, серед яких і Яворівський пиріг, який внесено до нематеріальної культурної спадщини України», – йдеться у повідомленні. 

Наразі у притулку проживає 28 ведмедів, яких врятували із поганих місць проживання, таких як мисливські притравлювальні станції, готелі, ресторани, цирки та приватні звіринці.

Притулок працює з середи по суботу, з 09:00-18:00. Відвідування відбуватиметься тільки у супроводі екскурсовода за обов’язковим попереднім записом. Він розташований у селі Жорниська, вул. Ведмежий край,1. Забронювати відвідування притулку можна за номером – 067 509 30 58. 

Нагадаємо, що на Львівщині обстежили у лісі ділянку, де місцеві жителі ймовірно знайшли гніздо чорного лелеки. 

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!