Політична реклама

Ведуча, блогер і скрипаль працюватимуть завтра у Львові кельнерами

1356 0
21 травня, у середу, у Львові вп’яте відзначатимуть День кельнера. У цей день львів’ян та гостей міста вже традиційно просять подарувати квітку улюбленому офіціантові, а ресторатори виходять попрацювати в зали своїх закладів і подають їжу та напої своїм гостям. Окрім рестораторів завтра відвідувачів обслуговуватимуть й інші відомі львів’яни.

У такий спосіб власники ресторанів та їх відвідувачі демонструють, що у Львові, який називає себе привітним містом, робота кельнера – дуже важлива та почесна. Адже саме ці люди є обличчям нашого міста для багатьох туристів, повідомили tvoemisto.tv у Львівському туристичному альянсі.

Цього року крім керівників і власників ресторані зголосилися попрацювати кельнерами скрипаль-віртуоз Олександр Божик – у пивній ресторації «Кумпель» з 18:00 до 19:00, музикант-репер та ведучий ТРК Львів Гаврик – у ресторані-музеї «САЛО» з 16:00 до 18:00, ведучі «Львівської хвилі» Галина Лірник (у ресторані Pizzа Celentano на площі Ринок) та Маріанна Фіртка (у «Штрудель Хауз» на вул. Шевській), блогер Петро Нек – у ресторані «Кулінарна студія Крива Липа».

А в «Cafe 1» відвідувачам пропонують подвійний сюрприз: директор закладу обслуговуватиме їх як офіціантка, натомість хлопці, які працюють тут кельнерами, дадуть концерт (хлопці є музикантами гурту «К-402»).

Загалом у Дні Кельнера-2014 візьме участь рекордна кількість ресторанів – майже сорок. Організатори заходу – Львівська міська рада, Клуб галицької кухні, Львівський туристичний альянс, Галицька школа гостинності, Гільдія рестораторів Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!